Search
Close this search box.

Nedre Slottsgate 3 B

Oversikt

Gårdsnr:

207

Bruksnr:

357

Org.nr.

999 316 670

Bruttoareal:

2200kvm

Etasjer:

6

Byggeår:

1968

Beskrivelser

 • Garasjeanlegg over to plan med mulighet for å leie plass ved ledighet
 • Takterrasse
 • Heis
 • Sykkelparkering
 • Kjøkken, dusj og garderobe
 • Fjernvarme
 • Sentral og attraktiv beliggenhet

I øvre del av Kvadraturen – midt mellom Sentralen og Telegrafen og på hjørnet av Tollbugaten/ Nedre Slottsgate– ligger Nedre Slottsgate 3B.

Dette var tidligere Jernbaneetatens samfunnsbygg. Bygget er tegnet av arkitekt MNAL Klippgen, Holm & Halvorsen og ferdigstilt i 1968. Det er liten tvil om at NS3B er historisk og unikt, noe som gjenspeiles av at eiendommen har blitt oppført på gul liste over kulturminner. Bygget har god takhøyde og et lysinnslipp man skal lete lenge etter å finne maken til i Kvadraturen.

Bygget har vært under en totalrehabilitering etter at Torp kjøpte eiendommen i 2021. Bygården var nyoppusset og innflyttningsklar i sto ferdig i Q2 2023.

Bygget består av seks etasjer, pluss to etasjer med garasjekjeller. Byggets 1. etasje holder butikklokale for Låshuset, mens de øvrige 5 etasjene er kontorlokaler. Fra 6. Etasje er det direkte adkomst til byggets takterrasse, som er delvis eksklusiv for leietaker i 6. etasje og delvis til felles bruk for øvrige leietakere i bygget.

Stortinget T-banestasjon ligger et steinkast unna. Buss og trikkestopp ligger i umiddelbar nærhet.  Oslo S ligger 600 meter ned i Kvadraturen.

Galleri

Kontakt oss
  ANDRE EIENDOMMER

  Prinsens gate 22

  Prinsens gate 22, 0157 Oslo
  Eier: Bragegården AS
  Les mer

  Øvre Slottgate 4

  Øvre Slottgate 4, 0157 Oslo
  Eier: Øvre Slottsgate 4 AS
  Les mer

  Nedre Slottsgate 3

  Nedre Slottsgate 3, 0157 Oslo
  Eier: Nedre Slottsgate 3 & Prinsensgate 5 AS
  Les mer